Om os

OM OS

Vi skiller os ud på mange parametre

Der findes et utal af autoforhandlere og autoværksteder i en hver by. Konkurrencen presser prisen, og på sigt også kvaliteten af de opgaver som værkstederne udfører på din bil.

Vi så et hul i markedet tilbage i begyndelsen af 2015, hvor der manglede et kvalitetsbevidst og prismæssigt konkurrencedygtigt værksted i området, hvor gode råd sjældent er dyre. Derfor valgte Cody Vinding at flytte virksomheden, som tog sin spæde begyndelse på græsplænen i privaten i Præstø, til lokaler i Næstved, og i 2018 endeligt til det værksted og de faciliteter, der danner rammerne for virksomheden i dag.

Læs forneden hvad vi kan tilbyde hos BilDoktoren:

Vi har fra starten vægtet personlig service, stor fleksibilitet og en høj faglig standard, og har dermed skabt en forretning som udfylder netop dette.
Bildoktoren
BilDoktoren ønsker at være din foretrukne partner når det gælder din bil og sikkerhed! Husk du bibeholder din bils fabriksgaranti når du får bilen serviceret hos os. Vi sørger for at udfylde bilens servicebog, også elektronisk.
VÆRKSTEDSKONTO

Få en rentefri værkstedskonto

– hos vores partnere

Nemt og bekvemt

Ansøg om
et lån

 

RESURS BANK

Få en rentefri værkstedskonto hos Resurs Bank

Du kan altid ansøge via vores link
BASIS BANK

Få en værkstedskonto hos Basis Bank

Du kan altid ansøge via vores link

 

BilDoktoren er medlem af Dansk Bilbrancheråd.
Siden 2003 har loven sikret alle danske bilejere frit værkstedsvalg. Det betyder, at de frie og mærkeuafhængige autoværksteder er fuldt ud berettigede til at foretage serviceeftersyn og reparationer. Fabriksgarantien kan der ikke rokkes ved, så længe bilproducentens krav til service overholdes.


Serviceaftale
De frie autoværksteder har bilproducenternes serviceskema til samtlige bilmodeller og gennemgår bilen på samme måde som et mærkeværksted.

Dansk Bilbranche-råd opfordrer derfor bilejeren til at kontakte sit lokale autoværksted, når nyvognsforhandleren tilbyder en Serviceaftale, da det lokale autoværksted ofte kan tilbyde tilsvarende serviceaftale til en bedre pris.
Dette gør sig også gældende her hos BilDoktoren. Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud.

Hvis uheldet er ude:
Tag altid en snak med dit lokale autoværksted inden du ringer til forsikringen. Bilejere har frit værkstedsvalg – også når det gælder forsikringsskader. Hvis du ikke selv kan vælge hvor du vil have din bil repareret så bør du vælge et andet forsikringsselskab, melder Dansk Bilbranche-råd, og tilføjer at de gerne rådgiver bilejeren om valg af forsikringsselskab med frit værkstedsvalg.

 

 

Lad os hjælpe

RING TIL OS