KONTAKT

BilDoktoren ønsker at være din foretrukne partner

Skal vi være dit fortrukne værksted?

Der står et dedikeret team bag BilDoktoren. Fælles for alle, er at de så at sige har benzin i blodet, og nærer en stor passion for biler.

+45 28 70 80 90

info@bil-doktoren.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag:
08:00 – 16:00

Fredag 
08.00 – 15.30

Lørdag & Søndag: Lukket

 

Bildoktoren kontakt
Personalet og deres historie

Læs vores historie. Lær’ os at kende

Personalet

Cody Vinding
Stifter & tekniker

Cody er ejer og daglig leder på værkstedet. Han har arbejdet med biler professionelt siden han var 13 år, først hos Mercedes, dernæst kom han i lære hos Toyota, og blev udlært Automekaniker i år 2000 hos Toyota Nivå. Han har sidenhen arbejdet som mekaniker og værkfører hos store og små værksteder frem til at han startede selvstændigt i 2015.

kommer snart

Robert Vang Petersen
Automekaniker

Robert blev udlært mekaniker i 1992, sidenhen også udlært synsmand. Han har allerede en lang værkstedskarriere bag sig, og besidder en solid erfaring, og et know-how som er sjældent set. Robert har været selvstændig i mange år før han kom til BilDoktoren. Han drev et autoværksted sammen med sin far i 17 år, og sidenhen et synsværksted i eget navn i Næstved.

Cathrine Pinto Slesvig
Automekanikerlærling

Cathrine er 18 år og nyeste skud på stammen i teamet. Hun tiltrådte sin læreplads sommeren 2021. Cathrine elsker motoriserede køretøjer, og har kørt Gokart race siden hun var 8 år, og endda deltaget ved europamesterskabet. Cathrines plan var oprindeligt at uddanne sig til flymekaniker, hvor hun i den forbindelse også har deltaget i praktikophold i flyvevåbnet i Peru.

Diana Vinding

Diana Vinding
Kommunikation & marketing

Diana har været med fra BilDoktorens begyndelse, og arbejder primært bag kulisserne med marketing og administration. Diana er uddannet indenfor Digital Markedsføring, og har arbejdet i mange år med salg og support. Hun er ligesom resten af teamet bidt af biler. Der siges at et af hendes første ord, hendes far lærte hende at sige som lille, var ordet BMW

Har du spørgsmål?

Send os en besked

  Lad os hjælpe dig

  Vi vægter 

  tillid og 

  tryghed

   højt

  RING TIL OS